Biesbosch vaartocht in het Avondlicht - Spot de Biesbosch bewoners

Bij deze vaartocht in de Biesbosch is inbegrepen:

  • Ontvangst op locatie in Drimmelen
  • 1x Een drankje naar keuze
  • Huur kajuitboot inclusief benzine
  • Kleine stop of wandeling
  • Begeleiding en Gidsing
  • Organisatiekosten

  Prijs: € 21,50 p.p.
  Duur: 3 uur
  Minimum aantal personen is 5.

  Tijden verschillen per maandApril- Mei- September: 17.00 tot 20.00 uur
  Juni- Juli: 19.00 tot 22.00 uur
  Augustus: 18.00 tot 21.00 uur

  1 Gids wordt ingezet op 3 bootjes.
  Wilt u een Extra gids bij boeken? dat kan!
  Voor € 30,- meer kunt u een extra gids bij boeken.

Eten en Drinken

Wilt u de avond goed afsluiten? Dan is dat zeker mogelijk.

U boekt al een BBQ vanaf € 20,00 p.p.
Of een buffet vanaf € 15,00 p.p.

Vraag naar de mogelijkheden.

Let op alleen te reserveren in de maanden april tot september.
De prijs van deze Biesbosch vaartocht in het Avondlicht is geldig tot 31 december 2023.

Buiten de verhuurtijden om, lekker rustig!

Als de bootjes allemaal al binnen moeten zijn gaat u juist op pad. Laat u mee nemen door de ervaren Biesbosch gids en geniet van het prachtige Nationale park. De gids laat u mooie plekjes zien terwijl het steeds donkerder en donkerder wordt. Misschien komt u wel een Biesbosch bewoner tegen?

Kajuitboot

U stapt aan boord van een kajuitboot, deze zijn half overdekt en dus ook prima geschikt bij iets minder weer. U hebt zelf de verantwoording over de route die gevaren wordt dus mocht u een Biesbosch bewoner tegen komen kan de boot gewoon stil gelegd worden zodat u in alle rust kunt genieten van dit fonomeen.

Onze gidsen zijn goed opgeleid en willen u met veel informatie van de boot af laten gaan. Omdat wij de tocht zo prive mogelijk willen houden worden er ook geen andere gezelschappen bijgevoegd.

Mocht u met meer als 9 personen zijn komt er een extra boot bij. De gids zal dus tijdens de tocht een keer wisselen van boot. Houdt u er dus wel rekening mee dat er op 1 boot dan zelf gevaren zal moeten worden.

We hebben de regel 3 bootjes op 1 gids mocht u op iedere boot een gids willen hebben is dit uiteraard tegen een meer prijs bij te boeken.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Rien v oers

8

Het was een leuke tocht Alleen wij zij vogelaars en de motor maakte te vee lawaai dat was jammer. Maar de groep was erg te spreken over de tocht. Misschien de volgende keer met fluisterboten als dat mogelijk is

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Genieten in de Biesbosch

Het natuurgebied de Biesbosch in Noord-Brabant is een ontdekkingsreis van prachtige natuur, ruimte, rust maar ook om hele leuke activiteiten te ondernemen met familie en vrienden.

Welkom op locatie in Drimmelen

U wordt vooraf ontvangen bij 1 van onze ontvangst locaties in Drimmelen. Op locatie zal er eerst een heerlijk kopje koffie/thee en een appelgebakje geserveerd worden.

Activiteiten

De activiteiten die wij uitvoeren zijn geschikt voor 5 tot 200 personen, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Al onze activiteiten zijn te combineren met elkaar en worden voor u op maat gemaakt en volledig aangepast naar uw wensen. Bij de activiteiten kunt u denken aan o.a. een natuurwandeling, Kajuitbotentocht, sloepentocht, kompastocht, kanotocht, samen Bamboe bouwen of een mooie wandeling maken door Drimmelen. Er is dus voor ieder wat wils.

Kleine groepjes

Het leuke aan de Biesbosch en deze uitjes is dat je het al met hele kleine groepjes kunt ontdekken. Kom ook eens een dagje genieten en laat u verrassen door de prachtige natuurschoon hier!

U gaat echt particulier op pad met de gids en er zullen geen andere gezelschappen bij uw groep gevoegd worden.