Rondvaart Slot Loevestein of Woudrichem - prachtige boottocht over de Waal

Bij deze rondvaart is inbegrepen:

    • Programma duurt totaal 6 uur
    • Prachtige boottocht over de Waal
    • 2 uur genieten van een wandeling door het kasteel met de middeleeuwse verhalenvertellers

Prijs: € 60,00 p.p. op basis van minimaal 25 personen. 

De rondvaarten zijn het gehele jaar door te boeken voor groepen vanaf 25 personen.

De rondvaart naar Slot Loevestein of Woudrichem vertrekt om 11:00 uur en eindigt om 17:00 uur.
Let op: kaarten voor Slot Loevestein kunt u alleen kopen bij de kassa en zijn niet te reserveren bij ons.

De prijs van deze rondvaart is geldig tot 31 december 2020.

Rondvaart Slot Loevestein of Woudrichem

Tijdens deze prachtige boottocht over de Waal, komen wij langs verschillende plaatsen die gelegen zijn aan deze imposante rivier om vervolgens bij het middeleeuwse kasteel Slot Loevestein af te meren.

Slot Loevestein of Vestingstad Woudrichem

Bij Slot Loevenstein kunt u genieten van de oude sfeer die heerst in en om dit prachtige kasteel. In het kasteel komt u verhalenvertellers tegen waar u vrijblijvend naar kunt luisteren. Deze verhalen nemen u mee naar de middeleeuwen. Maar u kunt ook aan boord blijven en meevaren naar de vestingstad Woudrichem, een oud vissersstadje gelegen aan 3 rivieren.

Hier heeft u de mogelijkheid om het visserijmuseum te bezoeken of om heerlijk door het stadje te slenteren, en te genieten van alle indrukken.

Na ongeveer 1,5 uur komt u weer aan boord en varen we richting Slot Loevestein om daar de andere mensen weer op te halen.

Na 2 uur genoten te hebben van Slot Loevestein heten wij u welkom terug aan boord en gaat de terugreis weer beginnen.

Rondvaartboot

Aan boord van de rondvaartboot mag iedereen zich thuis voelen. De partyboot heeft een mooie warme uitstraling en is geschikt voor gezelschappen van 15 tot 150 personen. Het schip is rolstoel-toegankelijk door middel van een lift en een invalide-toilet. Tevens is er een apart dames- en herentoilet, een bar en een complete keuken met eigen kok aan boord. In de bovensalon heeft u een panoramisch uitzicht. De indeling van het schip kan in overleg worden aangepast aan de grootte van het gezelschap.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant

Onze partner

Algemeen

Varende feesten op Rondvaart-Partyboot De Princehof, zijn dagen in het jaar die niet worden vergeten.

Aanbod

Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze om van uw vaartocht een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Gasten uit zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen bij ons terecht voor een prachtige ervaring die blijft hangen. U kunt natuurlijk kiezen uit 1 van onze all-in cruises, maar ook voor uw vaarprogramma op maat bent u van harte welkom. In een persoonlijk gesprek aan boord maken we samen met u een programma wat aansluit op uw wensen. Tijdens de vaart serveert onze scheepskok naar wens, u een brede culinaire selectie, varierend van een broodbuffet of koffietafel, tot een koud/warmbuffet met geweldig dessertbuffet.

Rondvaart en partyboot

Rondvaart en partyboot

Vorstelijk varen wie wil dat nou niet? Aan boord van de "Princehof" kan dat. Niet alleen door de naam of uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige sfeer en goede verzorging. Ook aan de mindervalide gasten is gedacht d.m.v. twee liften zodat ook deze mensen overal aan boord kunnen genieten Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord. Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden, en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht. Onze thuishaven is: Hoekeinde 26 in Sleeuwijk. U kunt hier makkelijk en gratis parkeren. De Princehof is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.