Rondvaart Bommelerwaard - Een uitgebreide dagtocht om nooit te vergeten

Bij deze riviercruise is inbegrepen:

  • Riviercruise van 10.00-19.30 uur
  • Koffie met Bossche Bol
  • Rond 13.00 uur pasteitje met rundvleesragout met 2 ruim belegde broodjes
  • Rond 16.00 uur kopje verse soep
  • Een heerlijk verrassingsmenu

Prijs: € 67,50 p.p.
Al te boeken vanaf 2 personen.

Wanneer: 

  • Vrijdag 20 augustus 2021
  • Vrijdag 17 september 2021
  • Vrijdag 22 oktober 2021

  Vertrektijd: 10:00 uur vanuit Den Bosch (Zuid-Willemsvaart)
  Aankomst Woudrichem: 15:00 
  Vertrek Woudrichem: 16:00 
  Aankomst ’s-Hertogenbosch: circa 19:30

  Betaling alleen contant aan boord en reserveren noodzakelijk.

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Riviercruise door de Bommelerwaard

Beleef een bijzondere riviercruise. U gaat over vele rivieren een prachtige dagtocht maken. Aan boord zijn diverse versnaperingen inbegrepen en kunt u een heerlijke dag op het water beleven. 

De rivier-cruise Bommelerwaard is een uitgebreide dagtocht langs Nederlands drukst bevaren rivier, beginnend op de Zuid-Willemsvaart in Den Bosch.

Een Cruisevaart om nooit te vergeten

Tussen 9.30 en 9.45 uur gaat u inschepen voor deze compleet verzorgde rondvaart door de Bommelerwaard. We vertrekken om 10.00 uur vanaf de Zuid-Willemsvaart en varen via de rivier de Dieze naar sluis Engelen.

Aan boord beginnen we met de welbekende koffie met Bossche bol. In de sluis bij Engelen maakt u het schutten mee, we zakken dan circa 1.80 meter naar de rivier de Maas. Op de Maas varen we richting Maaren-Kessel. Hier draaien we van de Maas af en gaan naar de sluis van Sint Andries. De sluis van Sint Andries is de verbindingssluis van de Maas en de rivier de Waal. Eenmaal door de verbindingssluis varen we de drukst bevaren rivier van Europa op, de Waal.

Om circa 13.00 uur krijgt u een heerlijk pasteitje met rundvleesragout met 2 ruim belegde broodjes.

Tijdens onze vaartocht op de Waal komen we Rossum, Opijnen, Zaltbommel, Gameren en Zuilichem tegen. Bij Woudrichem gaan we de Waal verlaten en draaien we de afgedamde Maas op.

Benen strekken en het diner

Tijdens de cruise is er ook tijd om de benen te strekken. In Woudrichen krijgt u een uur de tijd om dit prachtige stadje te bekijken. Vervolgens verlaten we rond 16.00 uur Woudrichem weer om richting Den Bosch te gaan varen. Tijdens de tocht richting Den Bosch beginnen we met het diner voor alle gasten. Eerst een kopje verse soep, daarna een heerlijk verrassingsmenu. Rond 19.30 zijn we weer terug in Den Bosch met een mooie ervaring rijker. 

Specials:
Uw tocht is uit te breiden met een echte Bossche bol met koffie, lekkere zoetigheden en hartigheden bij een High Tea inclusief onbeperkt koffie en thee, een uitgebreid mandje lunch of 8 stuks borrelhapjes.

7.0 | 1 review

Reviews van gasten

van der Burgt

7

We hebben samen met de zussen een hele mooie dag gehad met vriendelijk personeel. Met inachtneming van de corona tijdperk was het een mooie dag. We vinden het alleen allemaal (7 personen) erg jammer van het serveren van de koffie met gebak de lunch en de warme maaltijd dat er gebruik word gemaakt van plastic en wegwerp bekers en bestek. Dit doet afbreuk aan de gehele dag. Het eten was heerlijk.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

DenBoschSpecialist.nl

Varende Feestjes vanuit Den Bosch

DenBoschSpecialist.nl is er voor al uw varende feesten. Wij bieden verschillende dagtochten, rondvaarten en arrangementen aan die vertrekken vanaf de St. Janssingel of vanaf de Zuid Willemsvaart in Den Bosch. Van een 1 uur durende rondvaart met Bossche bol tot aan een hele dag varen naar Heusden en weer terug. Ook kunnen wij voor verschillende hapjes, drankjes en entertainment aan boord verzorgen.

Faciliteiten

Wij bieden rondvaarten aan van 1 uur, die op vaste tijden en dagen vertrekt, waar individuele tickets voor gekocht kunnen worden. De rondvaart kan uitgebreid worden met pannenkoeken eten, workshop Bossche bollen maken of een wijnproeverij. Voor ieder wat wils.


De dagtocht gaat naar Heusden waarbij we 2 uur heen varen, de stad verkennen en daarna weer lekker terug varen onder het genot van een diner of borrel.


De 4 sluizen tocht is een mooie vaartocht die over de oude en nieuwe waterwegen gaat. Een aanrader om in de zomer alleen op één van de geplande datums, of als groep prive te boeken.


Een van de best lopende arrangementen is onze Bourgondische rondvaart , waarbij u een rondvaart maakt op het einde van de middag en vervolgens in een restaurant een heerlijk diner gebruikt. Aan boord zijn 2 consumpties al inclusief!

Ligging

Onze boten liggen mooi gelegen vlakbij het centrum van Den Bosch aan de Dommel en de Zuid Willemsvaart. De rondvaarten gaan vanaf de St. Janssingel, op 14 minuten loop afstand van de grote St. Jan.


De dagtochten vanaf de Zuid Willemsvaart. Dit is aan de rand van de vesting nabij de Citadel.  


Beide opstapplaatsen zijn rolstoeltoegankelijk. 


Parkeren kan in de Transferiums en in parkeergarages die op loopafstand van de opstapplaatsen zijn.

Overige informatie


 • Voor al onze maaltijden geldt een minimum van 10 personen.

 • Tot onze spijt moeten wij voor huisdieren de boot afhouden.

 • Meegebrachte consumpties/etenswaren mogen niet aan boord genuttigd worden.

 • U kunt tot 7 dagen voorafgaand aan uw boottocht het aantal personen nog wijzigingen. Indien op de uitvoeringsdatum het aantal personen minder blijkt te zijn dan de laatste opgave, dan wordt het laatst opgegeven aantal voor zowel maaltijd e.d. als de boottocht doorberekend.

 • Indien door weeromstandigheden niet gevaren kan worden, wordt het arrangement voor de wal uitgevoerd.

 • Onze schepen de Jeronimus Bosch en de Ouwe Dirk zijn aangepast voor rolstoelen.