Virtual Giethoorn arrangement: Varen, Genieten en VR-game naar keuze

Bij dit Virtual Giethoorn arrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met warme consumptie en boerenbrok
  • Huur fluisterboot 2 uur (max 6 personen per boot) of Kano
  • High burger/barbecue/Build-your-own-burger-menu
  • Bij avond variant ook soep in plaats van ontvangst met warme consumptie en boerenbrok

Prijs: € 50,00 p.p. Minimaal aantal personen is 4.
Graag ontvangen we bij uw reservering de voorkeur voor het ochtend, middag of avond programma en het gekozen VR-spel.

De prijs van dit Virtual Giethoorn arrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Virtual Giethoorn arrangement - Genieten in Giethoorn

Ontdek Giethoorn vanaf het water, maak kennis met het dorp tijdens de digitale wandeling en stap in een virtuele wereld tijdens een VR-dinergame naar keuze. Dit originele groepsuitje laat u Giethoorn zien vanaf de digitale wereld. Uiteraard zal het varen ook niet ontbreken in dit arrangement, genieten in Giethoorn.

Programmavoorbeelden:

Ochtendprogramma
10.00 uur De dag begint om met een warme consumptie naar keuze en boerenbrok

10.30 uur U wandelt naar de kade voor een tocht van 2 uur met de fluisterboot of kano. (rondvaart is ook mogelijk)

12.30 uur Bij terugkomst kunt u even bijkomen tijdens de VR-lunch. De lunch (3-gangen build-Your-Own-Burger, high burger of luxe koffietafel met soep en kroket) wordt in 3-gangen geserveerd en speel je een VR-game naar keuze:

- VR-Moordspel
- La Casi di Papel
- National treasure
- Bad King John

14.30 uur Geschat einde en tijd om het dorp te gaan bezoeken

Middag programma
14.00 uur De dag begint om met een warme consumptie naar keuze en boerenbrok

14.30 uur U wandelt naar de kade voor een tocht van 2 uur met de fluisterboot of kano. (rondvaart 1 uur is ook mogelijk)

16.30 uur Bij terugkomst kunt u even bijkomen tijdens de VR-lunch. De lunch (3-gangen build-Your-Own-Burger, high burger of barbecue 1) wordt in 3-gangen geserveerd en speel je een VR-game naar keuze:

- VR-Moordspel
- La Casi di Papel
- National treasure
- Bad King John

18.30 uur Geschat einde 

Avondprogramma
17.00 uur De avond begint met een kop soep naar keuze en stokbrood met kruidenboter

17.30 uur U wandelt naar de kade voor een tocht van 2 uur met de fluisterboot of kano. (rondvaart 1 uur  is ook mogelijk).

19.30 uur Bij terugkomst kunt u even bijkomen tijdens de VR-lunch. De lunch (3-gangen build-Your-Own-Burger, high burger  of barbecue 1) wordt in 3-gangen geserveerd en speel je een VR-game naar keuze:

- VR-Moordspel
- La Casi di Papel
- National treasure
- Bad King John

21.30 uur Geschat einde

Burgers en Grill in Giethoorn

Een Gieterse variant op een echte American diner, waar u in een gezellige Amerikaanse sfeer aan het water van Giethoorn uw eigen luxe Hamburger kunt samenstellen. Naast het originele Build-Your-Own concept biedt Burgers & Grill leuke varianten als High burger, Beer & Burgers en een burgerproeverij aan.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Brasserie in Giethoorn

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertrekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.


Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwe dorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.


Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekend staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.