Rondvaart Rotterdam - Kinderdijk - Van Rotterdamse skyline naar Wereld Cultuur monument

Bij deze Rondvaart Rotterdam-Kinderdijk is inbegrepen:

  • Bootretour Rotterdam - Kinderdijk
  • Vertrek 12.00 uur en terug om 16.00 uur
  • 1,5 uur vrije tijd in Kinderdijk
  • Gezellige bemanning 
  • Programma duur ongeveer 4 uur

Prijs: € 17,50 p.p.€ 12,50 p.p. voor kinderen

De vaart gaat alle dagen van de week behalve op maandag.
U kunt zich al vanaf 1 persoon inschrijven. De rondvaart gaat definitief door bij een minimale deelname van 20 personen.
De prijs van deze rondvaart Rotterdam - Kinderdijk is geldig van 4 april tot 25 oktober 2020.

Rondvaart Rotterdam - Kinderdijk - Van Rotterdamse skyline naar Monument

  Vaar mee over de Nieuwe Maas en de Lek naar Kinderdijk. U krijgt vrije tijd om op eigen gelegenheid dit bijzondere cultuur monument te bezoeken en wordt op de terugweg getrakteerd op de adembenemende skyline van Rotterdam. Deze tocht duurt 4 uur.

Uitgebreide Rondvaart

  De enige echte bootexcursie Rotterdam - Kinderdijk.
  Een perfecte verbinding tussen het woelige, drukke centrum van Rotterdam en het rustige en romantische landschap van Kinderdijk.

  Vaar mee met ons sfeervol passagierschip Nehalennia, waar service en klantvriendelijkheid op de eerste plaats staan. Varende over de "Nieuwe Maas" en de "Lek" wordt u onder meertalige begeleiding op de hoogte gehouden van alle bezienswaardigheden. Na ongeveer één uur varen wordt er afgemeerd bij Kinderdijk, bekend om zijn 19 molens welke door de UNESCO zijn uitgeroepen tot Wereld Cultuurmonument. Hier is ongeveer 1.5 tot 2 uur de tijd om, op eigen gelegenheid, het gebied te bezoeken en te genieten van de schitterende natuur. Op de terugvaart krijgt uw Rotterdam gevoel een geheel nieuwe impuls door het zien van de adembenemende skyline van Rotterdam.

Vaarplan

De excursie wordt gevaren vanaf 04 april t/m 25 oktober 2020.

Totale tijdsduur:  Ongeveer 4 uur
Vertrektijd          12:00 uur
Aankomsttijd:     16:00 uur

Vertrek locatie:Boompjeskade te Rotterdam, 200 meter links van de Erasmusbrug

Bereikbaar per openbaar vervoer:
Tramlijn 23 en 25, halte Leuvehaven
Metro lijn D, halte Leuvehaven

Onze partner

Vaar mee over de Maas en de Lek

Vaar mee met het sfeervolle passagiersschip Nehalennia, waar service en klantvriendelijkheid op de eerste plaats staan. Varende over de Nieuwe Maas en de Lek wordt u onder meertalige begeleiding op de hoogte gehouden van alle bezienswaardigheden. Na ongeveer 1 uur varen wordt er afgemeerd bij Kinderdijk, bekend om zijn 19 molens welke door de UNESCO zijn uitgeroepen tot Wereld Cultuurmonument. Hier is ongeveer 1,5 tot 2 uur de tijd om, op eigen gelegenheid, het gebied te bezoeken en te genieten van de schitterende natuur. Op de terugvaart krijgt uw Rotterdam gevoel een geheel nieuwe impuls door het zien van de adembenemende skyline van Rotterdam.

Het schip Nehalennia

Op het hoofddek bevindt zich in het voorschip de "Drusus" - salon gescheiden door de dubbele "Walhalla" bar van de grote "Julius Civilus" - salon compleet met dansvloer, uitlopend tot het achterdek.

Het bovendek wordt beheerst door de panoramische "Caesar" - loge met een aangrenzend ruim zonnedek. Ruime dubbellopenslaande deuren geven (ook voor rolstoelen) geen belemmering tot toegang naar de dekken. Toiletgroepen in het benedenschip (ook invalidentoilet) completeren de passagiers - accommodatie. Een krachtige dieselmotor geeft het schip een kruissnelheid van ongeveer 10 knopen terwijl een moderne "jetstream" boegschroef het manoeuvreren tot in de kleinste havens mogelijk maakt. Met een lengte van 40 meter en een breedte van 7 meter heeft het m.p.s. Nehalennia een maximale capaciteit van 200 gasten. Maximale binnenzitcapaciteit 115 personen. Bij mooi weer kan het buitendek geopend worden, dat ruimte biedt aan ongeveer 70 personen.

Vanuit het stuurhuis op de "Caesar" - loge heeft de maritieme staf een ruim overzicht over het gehele schip. Een 220 V wisselspanning - generator geeft ononderbroken voeding voor eventuele gevoelige computerapparatuur. "Los van de wal" kan men toch communicatie onderhouden met iedere mogelijke bestemming door middel van boordtelefoon en marifoon.

Het partyschip Nehalennia is herbouwd en vaart onder goedkeuring van de Nederlandse Scheepvaartinspectie.

Varen met uw eigen gezelschap

Aan boord van het schip Nehalennia zijn ruime mogelijkheden voor feesten en muziekevenementen. U bent van harte welkom voor een besloten feest, natuurlijk afgestemd op uw specifieke wensen. Er zijn vele culinaire mogelijkheden aan boord. Wij helpen u graag bij het uitstippelen van een alternatieve vaarroute bij nacht. Een muziekband, passend bij uw evenement, behoort eveneens tot de mogelijkheden. U kunt al reserveren vanaf 50 personen tot een maximum van 200 personen. Maximale binnenzitcapaciteit 115 personen. Bij mooi weer kan het buitendek geopend worden, dat ruimte biedt aan ongeveer 70 personen.

Culinaire faciliteiten

Catering aan boord is ook mogelijk vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Er is bijvoorbeeld mogelijkheid voor verschillende koffietafels, lunches, buffetten, indonesische buffetten, barbecue of luxe borrelhapjes.